Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week (0575) 20 00 20 info@kimenai.eu

Gebouwbesturingssystemen

Gebouwbesturingssystemen

Gebouwbesturingssystemen of ook wel gebouwautomatisering genoemd.

Waar vroeger de verlichting, verwarming, ventilatie en ICT installatie allemaal afzonderlijk onafhankelijk van elkaar functioneerde is er nu door toepassing van nieuwe technologieen volledige intergratie (koppeling) mogelijk. Met andere woorden technisch is er al veel mogelijk maar wat is de dagelijkse praktijk en wat bied het de gebruiker meer?

Vast staat dat deze techniek, installaties onderling met elkaar laat praten waardoor er grote energiebesparingen mogelijk zijn. Ook neemt het comfort en gebruikersgemak toe waardoor het bedienen van de installaties zelfs mogelijk wordt vanuit uw vakantie bestemming.

Aandachts gebieden voor deze ontwikkelingen zijn de vele aanbieders met verschillende besturingstechnieken, teveel toepassing van (te)veel techniek waarmee  onnodig veel kosten en grondstof verspilling gepaard gaan.

Kimenai Installatiebeheer BV ziet het als haar opdracht om voor u  als filter te dienen om enerzijds de bomen door het bos te blijven zien en u te helpen de juiste keuze te maken als het gaat om met zo weinig mogelijk techniek (Installminderen) en geld een sobere installatie te bieden met hoge functionaliteit! 

Hoe wij dat doen, ervaar het zelf!

Neem vrijblijvend contact op om u hierover nader te informeren.