Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week (0575) 20 00 20 info@kimenai.eu

Zorg

Zorg

De bezuinigingen in de zorg zijn fors. Wij helpen u graag met exploitatie verlaging!

Met minder techniek veel functionaliteit dat is waar Kimenai Installatiebeheer BV voor staat.
Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie of onderhoud; zorginstellingen die kiezen voor Kimenai Installatie beheer BV kunnen ervan uitgaan dat  wij nadrukkelijk het accent leggen op het ontwerp van de  installaties waarbij Installminderen (consuminderen)het sleutelwoord is. Comfort, sobere toepassing van techniek met een hoge mate van functionaliteit zijn de sleutelwoorden waarmee wij de technische installaties zoals verwarming- , ventilaties-, en koelinstallaties ontwerpen en uitvoeren.

Met Kimenai Installatiebeheer BV  heeft u een kundige en betrouwbare partner die alle disciplines  van de installatietechniek voor u kan verzorgen. Uiteraard zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen  op het gebied van domotica, op afstand bedienbare verlichtings- en zonweringsystemen (gebouwbeheer), personenzoek- en communicatie-installaties, verpleegoproepsystemen, enzovoort.

Een ouder wordende bevolking (vergrijzing) vraagt andere toepassingen van installaties in de woningen die door het toepassen van nieuwe technologieën (domotica) kunnen worden ingevuld. Hierdoor wordt de woning meer levensloop bestendig zodat ouderen toch langer beschermd en vertrouwd thuis kunnen wonen.

In dit geval helpen wij de zorginstelling en de bewoner! Kortom iedereen gelukkiger!

 

Exploitatie

De kosten die gemoeid zijn met het energiegebruik van een gebouw zijn een substantieel onderdeel van de van de kosten die gemoeid zijn het technisch onderhoud. Door hier proactief op te sturen en zodoende ook het verbruik te beïnvloeden zijn wij steeds meer in staat concrete resultaat verplichtingen aan te gaan voor een langere periode. Doelstelling van deze benadering is Energie+Onderhoud= 2 maar moet worden Energie+Onderhoud=1 Wij zijn graag bereid u hierover vrijblijvend te informeren.

Bent u benieuwd hoe wij dat doen? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak