Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week (0575) 20 00 20 info@kimenai.eu

Utiliteit

Utiliteit

Het realiseren of renoveren van gebouwen is vaak een mijlpaal in de bestaansgeschiedenis van de opdrachtgever (gebruiker) en haar vastgoed. De besluiten die in de ontwerpfase van projecten worden genomen zijn dus sterk bepalend voor de toekomst wat betreft Comfort, Efficiency en Exploitatie van het gebouw.

De laatst genoemde is een belangrijke weegfactor die betrekking heeft op kosten  over de totale levensduur van het vastgoed. Denk hierbij aan zo min mogelijk installaties (Installminderen) met hoge functionaliteit, minder verbruik van grondstoffen en het uitgeven van minder Euro’s per jaar aan het gebouw en energie!

Een ander belangrijk argument is dat wij ons verdiepen en daardoor begrijpen (ons inleven) in het primaire proces van de klant zodat wij door toevoeging van onze kennis u ontzorgen en waarde toevoegen!

Kimenai installatie beheer bv heeft een omvang waarbij slagvaardigheid kan worden gegarandeerd. Wij werken met kleine teams en zijn toegankelijk , denken mee en gaan voor een resultaatverplichting! U krijgt dus vanaf de prijsvorming tot aan de oplevering met één persoon te maken die het geheel aanstuurt en in samenwerking met andere bouwteampartners het project realiseert.

Heeft u bouw of renovatie plannen neem dan gerust vrijblijvend contact op en maak kennis met onze slogan Samen Vertrouwd Sterker u bent van harte welkom.