Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week (0575) 20 00 20 info@kimenai.eu

Particulier

Particulier

Te hoge energierekening?

Belangrijke onderwerpen voor woningeigenaren zijn comfort en woongenot in relatie tot de woonlasten. Van de laatst genoemde is de financiële energielast een substantieel deel van de totale woonlast.

Niet alleen de hypotheek, maar ook de energierekening gaat de betaalbaarheid en waarde van een woning steeds meer bepalen. Grip op de ontwikkeling van de energiekosten is lastig, maar invloed uitoefenen op het verbruik zeer zeker wel! Kimenai Installatiebeheer BV is zeer ervaren op het gebied van het realiseren van energiebesparingsconcepten. Eenmaal begonnen met een energiebesparingsconcept dan wordt de combinatie van energie besparen in combinatie met woonhuis automatisering gewoon leuk om te doen.

Of het nu toepassingen zijn in uw badkamer, keuken of verwarming en verlichting, overal wordt energie verbruikt en kan het vaak veel slimmer. Leuke bijkomstigheid is dat al die zaken te koppelen zijn waardoor u met uw tablet of I-phone (bijna) alles op afstand kan besturen.

Graag informeren wij u vrijblijvend over de mogelijkheden.

Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht voor het ontwerpen, uitvoeren en beheren van alle voorkomende installaties in uw woonhuis. Hierbij zijn ook werkzaamheden zoals het aanbrengen van zinken dakgoten en dakbedekking inbegrepen.