Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week (0575) 20 00 20 info@kimenai.eu

MKB

MKB

Geeft uw winkel uw klanten een behaaglijk en comfortabel gevoel?

Teveel lampen met veel warmteproductie, een razend luchtgordijn en koud blazende airco’s allemaal herkenbare ervaringen in diverse winkels. Kan het anders?

Jazeker het kan anders, wij denken en doen graag mee om uw winkel energiezuinig en comfortabel te verwarmen en te koelen  zodat uw winkel een plek is waar het voor uw personeel en klanten prettig vertoeven is. Dit alles kan ook nog slimmer en efficiënter. En zou het niet  gemakkelijk zijn als uw verwarming automatisch werd geregeld, uw verlichting zelf rekening houdt met het daglicht en u security-systemen heeft die uw personeel een gevoel van optimale veiligheid geven?

Voorgenoemde mogelijkheden zijn allemaal te bedienen vanaf de I-phone of tablet, dus waar u ook bent , alles is bedienbaar en regelen op afstand. Dus comfort, de energievraag en de energietoevoer zijn altijd in balans en er gaat zo min mogelijk energie verloren. Als dan ook het onderhoud en beheer uitgevoerd wordt door kundige medewerkers van Kimenai Installatiebeheer BV dan  kunt u zich volledig richten op al die andere belangrijke aspecten van het ondernemerschap.

Wij helpen u graag enthousiast verder!