Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week (0575) 20 00 20 info@kimenai.eu

Header image

Klantervaringen

LochemEnergie

LochemEnergie is een coöperatie die in de gemeente Lochem duurzame energie op wil wekken en leveren aan haar leden: te weten huishoudens en zakelijke afnemers binnen de gemeentegrenzen van Lochem. Wij helpen leden en potentiële leden om op een verantwoorde manier een betrouwbare en efficiënte PV-installatie te realiseren. Daartoe werken wij samen met leveranciers van PV-installaties binnen de gemeente Lochem die onze doelstellingen onderschrijven en in staat zijn om kwalitatief uitstekende installaties te leveren die voldoen aan de kwaliteitscriteria van LochemEnergie en de wensen van de leden. 

LochemEnergie heeft gekozen voor een samenwerking met Kimenai Installatiebeheer BV omdat zij aan deze voorwaarden voldoet en daarnaast haar sociale betrokkenheid daadwerkelijk in de praktijk brengt.

Op dit moment voeren wij een groot project uit van ca 200 panelen in samenwerking  met Kimenai Installatiebeheer BV. Kimenai Installatiebeheer BV voert dit project uit met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. LochemEnergie ondersteunt dit sociale initiatief van harte.