Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week (0575) 20 00 20 info@kimenai.eu

Header image

Duurzaam

Duurzaamheid (Installminderen)

Als er een thema is waar onze kernwaarde “Samen Vertrouwd Sterker” tot uitdrukking kan komen is het wel Duurzaamheid!

De spanning tussen economische groei op de korte termijn en de prijs die we daarvoor betalen op de langer termijn neemt steeds verder toe. De biodiversiteit daalt, grondstoffen, olie, gas en  water worden steeds schaarser, de gevolgen van klimaat veranderingen dreigen een financiële molensteen om onze nek te worden. Natuurlijk kunnen wij niet van de een op de andere dag afscheid nemen van fossiele brandstoffen maar we kunnen wel met elkaar een stip op de horizon zetten op dit proces te versnellen.

 

Doet u met ons mee?

Wij staan niet meer aan  de vooravond van deze transitie, deze is zojuist begonnen. De technologische ontwikkelingen gaan hard en er zijn al vele mogelijkheden die voor u interessant zijn om aan te haken op deze nieuw technologieën.

 

Wat mag u van ons verwachten?

Bij Kimenai  Installatiebeheer BV is Installminderen (consuminderen) het sleutelwoord . Comfort, sobere toepassing van techniek met een hoge mate van functionaliteit zijn de sleutelwoorden waarmee wij klimaatechnische installaties zoals verwarming- , ventilaties-, en koelinstallaties ontwerpen en uitvoeren. Een belangrijk uitgangspunt hierbij is dat de verspilling van grondstoffen omlaag moet en hiermee ook de exploitatiekosten van onze klanten. Bent u benieuwd hoe wij dat doen? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

 

Bent u benieuwd hoe wij dat doen? Bel dan voor een vrijblijvende afspraak.